SØNDAG 30. JUNI KL. 14

DREAMCATHER 3.0

Dreamcather.png

Fusion – jazz – funk

Denne 3.0 version af bandet Dreamcather, tæller 4 fantastiske musikere - heriblandt den unge prisvindende komponist og mundharpe virtuos Mathias Heise.

Der har været en sand stjerneregn over Mathias Heise. I 2013 blev han verdensmester i kromatisk jazz mundharpe, i 2014 vandt han DPAs komponistkonkurrence ”Årets nye jazzstjerne”, og i 2016 blev han tildelt Kronprinsparrets Stjernedryspris. Året efter modtog han Ben Webster Prisen, som den yngste prismodtager nogensinde.

Han har allerede udgivet et par albums i eget navn, indspillet med DR Big Bandet og spillet med en række af de største navne indenfor dansk jazz.

Guitaristen Per Gade, er en garvet musiker, der har turneret i det meste af verden og indspillet med nogle af de helt store internationale navne som Billy Cobham og Eliane Elias.

Bassist og komponist Peter Hansen er stifter af Dreamcather. Han har spillet med de fleste danske jazzmusikere og med internationale jazzkoryfæer som Putte Wickmann og Arne Domnéus.

Også trommeslageren Rasmus Lund er en særdeles efterspurgt musiker, hvis alsidighed gør, at man kan høre ham i så forskellige sammenhænge som Karen Mukupa og Keld Lauritsen trio.

Der er altså lagt op til en koncert af særdeles høj musikalsk kvalitet.

Per Gade – guitar, Mathias Heise – keys/mundharpe, Peter Hansen – bas, Rasmus Lund – trommer.

Der er gratis adgang til parkarrangementerne. I tilfælde af regn gennemføres de indendørs, så vidt det er muligt.