Særarrangementer 2018


Havedag på Sophienholm

Søndag den 6. maj kl. 11-16. Gratis adgang.Sophienholms smukke park danner ramme om en dag, hvor vi hylder haven både praktisk og poetisk med et væld af aktiviteter.

Programmet byder på foredrag med Claus Dalby om ”Selskabsplanter”, gode råd om dyrkning af Dahliaer, havevandring, plantebytning, fællessang med Elverhøjkoret, oplæsning – og masser af inspiration til haven.

Følg med på denne side for opdatering af programmet.Kehnet Nielsen om kunst og poesi

Tirsdag d. 13. marts kl. 19.30 i havestuen. Billetpris 50 kr.Mød billedkunstner Kehnet Nielsen og hør ham fortælle om lyrikken som inspirationskilde i en samtale med tidligere museumsinspektør Ove Mogensen.

I anledning af Kehnet Nielsens separatudstilling på Sophienholm kan man denne aften møde ham i en samtale med ven og kurator Ove Mogensen om digtning, maleri og eksistens. Litteratur og poesi har altid haft en stor betydning for Kehnet Nielsen, så samtalens omdrejningspunkt vil være poesiens intuitive betydning for skabelsen af kunstværkerne.

Kehnet Nielsen har selv skrevet lyrik, og undervejs vil skuespiller Sofie Alhøj læse op af både Kehnets egen lyrik og af nogle af de digtere, som har haft betydning for ham.

Ove Mogensen er tidligere leder af Kunstmuseet i Tønder, men inden han blev opslugt i kunstens verden, studerede han litteraturvidenskab ved Københavns Universitet.

Samtalen finder sted i udstillingsbygningens havesal, og der vil være mulighed for at se Kehnet Nielsens udstilling ”Den store Gestus” umiddelbart før arrangementet. Dørene åbner kl. 19.

Arrangeret i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne

Særarrangementer

Omvisninger

Saloner

Parkarrangementer

Billedskole