kokken og kunsten

med kunst og 2-retters middag
næste gang: 8. maj 2025

Kneipeszene, Maike Bruhns’ samling Hamborg

Tag hele Sophienholm i en stor mundfuld, der starter med en omvisning, hvor vores to passionerede kunsthistorikere Nette Børkdal og Dina Rawat sætter ord på kunsten og fortæller om kunsterne, værkerne og historiske vinkler hentet fra kunsthistorien. Efter omvisningen har vi bedt kokken i Sophienholms gode café stå klar med en kulinarisk opfølgning.

Vælg mellem omvisningsstart enten kl. 17 eller 18.15.

Billetter á 385 kroner inkl. entré til udstillingen, omvisning og en 2-retters menu. Drikkevarer tilkøbes i caféen.


 

Torsdag 8. maj 2025
udstilling: det nuttede

Menu:
Forret: Smørpocherede hvide asparges med rejer, mousseline-sauce og løgblomster fra egen køkkenhave
Hovedret: Kyllingballotine med sprødt skind, Pommes Anna, broccoli asparges og kartofler vendt i persille

Køb billet til kl. 17 med middag ca. kl. 18
Køb billet til kl. 18.15 med middag ca. kl. 19.15


 

Torsdag 10. juli 2025
udstilling: det nuttede

Menu:
Forret: Vegansk Gazpacho (kold suppe) med basilikum olie, agurk, bladselleri, persille, karse og creme af bagte peberfrugter.
Hovedret: Dansk Ribeye med pastinak puré, smørristet skovsvampe, palmekål, Pommes Anna og sauce bordelaise

Køb billet til kl. 17 med middag ca. kl. 18
Køb billet til kl. 18.15 med middag ca. kl. 19.15