kokken og kunsten
med kunst og 2-retters middag
næste gang: 30. januar 2025
Tag hele Sophienholm i en stor mundfuld, der starter med en omvisning, hvor vores to passionerede kunsthistorikere Nette Børkdal og Dina Rawat sætter ord på kunsten og fortæller om kunsterne, værkerne og historiske vinkler hentet fra kunsthistorien. Efter omvisningen har vi bedt kokken i Sophienholms gode café stå klar med en kulinarisk opfølgning.
Vælg mellem omvisningsstart enten kl. 17 eller 18.15.
Billetter á 385 kroner inkl. entré til udstillingen, omvisning og en 2-retters menu. Drikkevarer tilkøbes i caféen.
Torsdag 30. januar 2025
udstilling: genklang
Menu:
Forret a la 2020: Hummerbisque med hvid fisk og purløg, porre, jordskokker og chips.
Hovedret a la 1920: Boeuf Bourguignon med Pommes puré (klassisk gammel fransk braiseret ret med oksekød)
Køb billet til kl. 17 med middag ca. kl. 18
Køb billet til kl. 18.15 med middag ca. kl. 19.15
Torsdag 20. marts 2025
udstilling: genklang
Menu:
Forret a la 2020: Vegetarisk croquette med urtemayo, grillet aubergine, syltede tomater, hummus, hjertesalat, citron vinaigrette og ærteskud.
Hovedret a la 1920: Klassisk Coq au vin lavet på unghane
Køb billet til kl. 17 med middag ca. kl. 18
Køb billet til kl. 18.15 med middag ca. kl. 19.15
Torsdag 8. maj 2025
udstilling: Annonceres senere
Menu:
Forret: Smørpocherede hvide asparges med rejer, mousseline-sauce og løgblomster fra egen køkkenhave
Hovedret: Kyllingballotine med sprødt skind, Pommes Anna, broccoli asparges og kartofler vendt i persille
Køb billet til kl. 17 med middag ca. kl. 18
Køb billet til kl. 18.15 med middag ca. kl. 19.15
Torsdag 10. juli 2025
udstilling: Annonceres senere
Menu:
Forret: Vegansk Gazpacho (kold suppe) med basilikum olie, agurk, bladselleri, persille, karse og creme af bagte peberfrugter.
Hovedret: Dansk Ribeye med pastinak puré, smørristet skovsvampe, palmekål, Pommes Anna og sauce bordelaise
Køb billet til kl. 17 med middag ca. kl. 18
Køb billet til kl. 18.15 med middag ca. kl. 19.15